CUM CUMPAR?

Pentru a cumpara produsele noastre, alegeti o categorie, un produs din  categorie si apasati butonul”adauga in cos”.La produsele variabile(care au mai multe dimensiuni, culori sau modele), dupa ce alegeti produsul trebuie sa alegeti o variabila, sa alegeti numarul de produse si sa-l adaugati in cos.  Puteti cumpara produsele noastre fara sa va logati pe site.

ORARUL DE FUNCTIONARE:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul orar 15.00-21.00

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

MODALITATI DE PLATA:

Principala metoda de plata este plata ramburs la primirea coletului, dar nu este exclusa nici o alta metoda de plata(plata prin virament prin emiterea unei facturi proforme sau achitarea facturii prin banca, prin emiterea facturii aferenta comenzii).

OBLIGATIILE VANZATORULUI:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.Continutul publicat in magazinul virtual www.decofelice.ro, are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de Decofelice SRL ca fiind de interes pentru cumparatori.

Decofelice SRL  este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului,  Decofelice SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii. PRETUL TRANSPORTULUI ESTE CEL INCASAT DE FIRMA DE CUTIERAT INCLUZAND SI RETURUL RAMBURSULUI.

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

Consumatorul are obligatia de a verifica integritatea coletului la livrare. Pentru coletele care ajung la destinatie cu ambalajul deteriorat, sa solicite agentului care livreaza expeditia sa intocmeasca proces verbal de constatare.In momentul lansarii comenzii, in rubrica „mesajul clientului” trebuie sa mentioneze daca accepta  livrarea sambata (orase resedinta de judet), sau daca nu este gasit la domiciliu in anumite zile ale saptamanii. In momentul primirii coletului are obligatia de a plati valoarea coletului.