TERMENI SI CONDITII

TERMENI UTILIZATI PE SITE-UL NOSTRU

  • UTILIZATOR:Orice persoana fizica sau juridica, care viziteaza sau interactioneaza cu site-ul decofelice.ro
  • VANZATOR :S.C. DECOFELICE SRL, Timisoara, str. Garii, nr.12, NRC:J35/170/2012, CUI:RO29591460, Punct de lucru : Timisoara, str. Anton Pann, nr.1
  • CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtualwww.decofelice.ro care a acceptat termenii si conditiile comertului online.
  • MAGAZINUL VIRTUAL:Pagini web apartinand  Decofelice SRL  care se afla la adresa decofelice.ro prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele operate spre vanzare de catre Decofelice SRL.
  • BUNURI: Produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual
  • COMMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca.
  • COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual decofelice.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost confirmate prin email intre orele 15-20 in momentul cand comanda este lansata catre SC Decofelice SRL;

ORARUL DE FUNCTIONARE:
Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 15-21 si se expediaza in termen de 48 de ore.Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

MODALITATI DE PLATA:

  Principala metoda de plata este plata ramburs la primirea coletului, dar nu este exclusa nici o alta metoda de plata(plata prin virament prin emiterea unei facturi proforme sau achitarea facturii prin banca, prin emiterea facturii aferenta comenzii).

OBLIGATIILE VANZATORULUI:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.Continutul publicat in magazinul virtual www.decofelice.ro, are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de Decofelice SRL ca fiind de interes pentru cumparatori.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului,  Decofelice SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI:

  Consumatorul are obligatia de a verifica integritatea coletului la livrare. Pentru coletele care ajung la destinatie cu ambalajul deteriorat, sa solicite agentului care livreaza expeditia sa intocmeasca proces verbal de constatare. In momentul primirii coletului are obligatia de a plati valoarea coletului.

TERMENI DE FURNIZARE:

 Accesul dvs. și utilizarea Site-ului nostru sunt supuse și reglementate de toate legile și regulamentele în materie și acești termeni și condiții de utilizare, inclusiv orice politici sau alte condiții menționate în prezentul document și disponibile pe Site, conform modificărilor intervenite în decursul timpului.Vă rugăm să aveți în vedere că numai produsele listate pe Site-ul nostru cu descriere a produsului și un preț de vânzare sunt destinate vânzării.

ANPC:

Pentru probleme de protecția consumatorilor accesați : www.anpc.gov.com

Telefonul consumatorilor 0219551